Under er 4 foredrag på 30 - 60 min, eller halvdags workshoper. Vi skreddersyr også.


1) Jeg tilstår. Verden går under og det er min skyld.

De fleste reiselivsbedrifter hevder å være ansvarlige, men veldig få er ansvarlige i sine handlinger. Hva kan vi gjøre? Det første steget er å innrømme at vi kan bli bedre.

Dette foredraget er mye mer positivt, lystig og konstruktivt enn det høres ut som, og tar for seg problemstillinger omkring miljø og klima. Her serveres gode tiltak og plenty eksempler. Overskriften til tross. her presenteres håp og fremtidstro!


2) Digital eller død. Hvorfor er teknologi livsfarlig?

Mange reiselivsaktører er mer redd for teknologi enn å henge i bratte fjellsider. Det som høres komplisert ut er egentlig kjempeenkelt. Dagens reiseliv er så godt som umulig uten teknologi. Lær å takle teknologi av ikke-teknologer. Hvordan du tar i bruk og har utbytte av teknologien. Se døden i hvitøyet, og lær å elske den. Vi skal prøve å gjøre teknologien du har bruk for så forståelig at selv dine foreldre vil omfavne den.


3) Salg suger! Arranger festen alle vil delta på.

Lær salg og markedsføring fra en person som virkelig hater å selge. Er ditt største mareritt å ta opp telefonen og ringe kunder? Tenker du at å være med på konferanser er bortkastet tid. Føler du at du plager folk når du prøver å kontakte dem? Perfekt. La oss fokusere på strategier for å få dem til å løpe etter deg.

Dette foredraget handler om digital markedsføring. Her går vi gjennom hvordan du kan skille deg ut fra mengden, spisse produktet og nå ut til nøyaktig de kundene du helst vil ha.


4) Stairway to heaven. Kunsten å lage verdens beste kundereise.

Det er så mange kontaktpunkter deg og de reisende. Og det er så mange muligheter for deg til å imponere dem. Fra de drømmer om å reise, via planlegging og booking til kunden anbefaler deg videre. Hvordan kan du skape en fantastisk kundereise som gjør at du faktisk blir elsket og anbefalt videre. Vinnerne er de som skaper den beste opplevelsen hele veien. Og bare du kan få det til.