• Format:
  • Type:
  • Category:

Systemagisk problemløsing

 

Vårt innovasjonstudio hjelper, starter og investerer i konsepter som bidrar til et mer bærekraftig reiseliv. 

Vi elsker å jobbe med crazy ideer og umulige prosjekter som tøyer grensene for hvordan en moderne reiselivsbedrift er bygd og drevet. Vi hjelper deg å gjøre problemer om til løsninger og ideer om til business. Fremtiden til hele bransjen og planeten ligger i å drive business as unusual.

Ikke vær redd for å kontakte oss for hva som helst. Vi er glade i å snakke med smarte folk som deg.

 

Lær om reiseliv og vår filosofi gjennom våre artikler.

Ofte stilte spørsmål

The Travel Development Company AS er et kreativt studio som er dedikert til å løse problemer i reiselivsbransjen.

Vi hjelper, starter og investerer i prosjekter som bidrar til et mer bærekraftig reiseliv.

Hvis vi ikke fikser problemet med økonomisk lekkasje fra destinasjonene vil vi aldri få et bærekraftig reiseliv. I dag går det meste av pengene du bruker når du reiser ikke til destinasjonen du besøker.

Vårt mål er at det meste av verdiene som skapes skal bidra i lokale økonomier og til brukes til utvikling av lokalsamfunn, beskyttelse av natur og til å lage nye løsninger.

Først: Vårt erfarne team og nettverk av eksperter, travelopers, lever og ånder for reiseliv.Vi hjelper og får oppdateringer fra reiselivsbedrifter i hele verden daglig.

For det andre: Vi bruker maskinlærings-teknologi til å overvåke tusener av kilder som nyheter, forskning, statistikk og sosiale medier.

For det tredje: Vi setter selv kunnskap i kontekst ved å lage mange kurs, videoer, podcast og tekster, men på vår plattform promoterer vi den beste innsikten som er tilgjengelig.

Derfor er Travelopment en plattform hvor du finner relevant kunnskap og inspirasjon fra de smarteste hodene og kildene tilgjengelig.

I vårt Academy tilbyr vi kunnskap i små pakker som passer inn i den travle hverdagen til en reiselivs-grunder. 

Medlemskapet gir deg tilgang til en stadig voksende kilde av kunnskap, innsikt, video, podcaster, tekster, kurs og verktøy. Innsikt som hjelper deg å starte og skalere en bærekraftig bedrift innen reiseliv og turisme og navigere denne i en moderne verden.

Som medlem er du også en del av en community med likesinnede grundere, entreprenører og rebeller.

Scroll to top