Systemagisk problemløsing

 

Travelopment hjelper, starter og investerer i konsepter som gjør verden litt bedre. 

Vi elsker å jobbe med crazy ideer og umulige prosjekter som tøyer grensene for hvordan en moderne reiselivsbedrift er bygd og drevet. Vi hjelper deg å gjøre problemer om til løsninger og ideer om til business. Fremtiden til planeten avhenger av at man gjør ting annerledes.

Kontakt oss når du vil. Vi liker å snakke med bra folk.

Lær om reiseliv og vår filosofi gjennom våre artikler.

Ofte stilte spørsmål

The Travel Development Company AS er et kreativt studio som løser problemer i reiselivsbransjen.

Vi hjelper, starter og investerer i prosjekter som bidrar til et bedre og mer rettferdig reiseliv.

Hvis vi ikke fikser problemet med økonomisk lekkasje fra destinasjonene vil vi aldri få et bærekraftig reiseliv. I dag går det meste av pengene du bruker når du reiser ikke til destinasjonen du besøker.

Vårt mål er at verdiene som skapes skal bidra i lokale økonomier og til brukes til utvikling av lokalsamfunn, beskyttelse av natur og til å lage nye løsninger.

I vårt Academy tilbyr vi kunnskap i små pakker som passer inn i den travle hverdagen til en reiselivs-grunder. 

Medlemskapet gir deg tilgang til en stadig voksende kilde av kunnskap, innsikt, video, podcaster, tekster, kurs og verktøy. Innsikt som hjelper deg å starte og skalere en bærekraftig bedrift innen reiseliv og turisme og navigere denne i en moderne verden.

Som medlem er du også en del av en community med likesinnede grundere, entreprenører og rebeller.

Først: Vårt erfarne team og nettverk av eksperter, travelopers, lever og ånder for reiseliv.Vi hjelper og får oppdateringer fra reiselivsbedrifter i hele verden daglig.

For det andre: Vi bruker maskinlærings-teknologi til å overvåke tusener av kilder som nyheter, forskning, statistikk og sosiale medier.

For det tredje: Vi setter selv kunnskap i kontekst ved å lage mange kurs, videoer, podcast og tekster, men på vår plattform promoterer vi den beste innsikten som er tilgjengelig.

Derfor er Travelopment en plattform hvor du finner relevant kunnskap og inspirasjon fra de smarteste hodene og kildene tilgjengelig.

Scroll to top