• Format:
  • Type:
  • Category:

Vi Hjelper Deg med å Skape Fremtidens Reiseliv

Travelopment hjelper, starter og investerer i konsepter som bidrar til et mer bærekraftig reiseliv.

Systemagisk kreativ problemløsning.

Det er vanskelig å navigere i en digital verden, derfor har vårt første fokus vært å rydde i denne tsunamien av informasjon. Vår teknologi overvåker tusener av kilder og trekker ut essensen. Data uten kontekst er bare tall, vi setter kunnskap i en forståelig sammenheng, et narrativ.

 

Travelopment Academy får du kunnskap i små pakker som passer inn i en travel hverdag.

Travelopers.com  finner du vårt globale nettverk av travelopers, eksperter

 

Når alle ønsker oppmerksomheten til de samme kundene, må man stå ut fra mengden og finne bedre løsninger. Vi ❤️ modige ideer og umulige prosjekter som tøyer grensene for hvordan en moderne reiselivsbedrift er bygd og drevet.

Våre verktøy og metoder tar utgangspunkt i design thinking, opplevelsesøkonomi og historiefortelling. Ofte kan problemet ditt løses med tilgang til innsikt digitalt, andre ganger trenger du en mentor eller et helt SWAT -team av eksperter. Noen ganger blir vi partnere

I bloggen kan du lære hvordan vi ser på reiseliv.

Ofte stilte spørsmål

The Travel Development Company AS er et kreativt studio som er dedikert til å løse problemer i reiselivsbransjen.

Vi hjelper, starter og investerer i prosjekter som bidrar til et mer bærekraftig reiseliv.

I vårt Academy tilbyr vi kunnskap i små pakker som passer inn i den travle hverdagen til en reiselivs-grunder. 

Medlemskapet gir deg tilgang til en stadig voksende kilde av kunnskap, innsikt, video, podcaster, tekster, kurs og verktøy. Innsikt som hjelper deg å starte og skalere en bærekraftig bedrift innen reiseliv og turisme og navigere denne i en moderne verden.

Som medlem er du også en del av en community med likesinnede grundere, entreprenører og rebeller.

Vårt mål er å styrke små lokale reiselivsbedrifter for å bekjempe økonomisk lekkasje fra destinasjonene gjennom kunnskapsheving.

Det meste av pengene fra reisende går ikke til destinasjonen de besøker. I følge FN kan det være så lite som 5% ved typisk masseturisme.

Reiseliv er verdens største bransje,  og stod i 2019 for mer en 10% av verdens BNP (8,9 trillioner dollar) og hver 11 jobb. 

Hvis vi kunne omdirigert bare 1% av pengene på avveie til lokale økonomier betyr det milliarder av $ til utvikling.

En årsak?

Utdanningsnivået innen turisme er lavt på grunn av faktorer som sesongarbeid, deltidsjobber, begrenset tid og ressurser.

Å navigere i en digital verden krever nettopp ressurser som de fleste små bedrifter ikke har.

Alle fortjener lik tilgang til innsikt, verktøy og utdanning. Vårt bidrag er å senke terskelen for å få denne kunnskapen, og å hjelpe til med en bærekraftig utvikling.

Først: Vårt erfarne team og nettverk av eksperter, travelopers, lever og ånder for reiseliv.Vi hjelper og får oppdateringer fra reiselivsbedrifter i hele verden daglig.

For det andre: Vi bruker maskinlærings-teknologi til å overvåke tusener av kilder som nyheter, forskning, statistikk og sosiale medier.

For det tredje: Vi setter selv kunnskap i kontekst ved å lage mange kurs, videoer, podcast og tekster, men på vår plattform promoterer vi den beste innsikten som er tilgjengelig.

Derfor er Travelopment en plattform hvor du finner relevant kunnskap og inspirasjon fra de smarteste hodene og kildene tilgjengelig.

Scroll to top